Odödligt sökande

(10 kundrecensioner)

249,00 kr

Odödligt sökande är en värmande berättelse om själslig kärlek som aldrig dör och om hur upplevelser från tidigare liv kan påverka våra liv och relationer idag. Boken är den första av tre i Eternity-serien.

Författare: Elin Pehrsson
Typ: Skönlitteratur
Genre: Spiritual romance
Antal sidor: 346
Releasedatum: 8 augusti 2022
Förköp/Smygpremiär: Juli 2022
ISBN: 978-91-527-3387-5

Beskrivning

Handling
När Sophia är med om en nära döden-upplevelse inser hon att hennes ångest beror på oupplöst karma som hon delar med en man från ett tidigare liv. Hon uppmanas att söka upp honom i detta liv, då deras öden är knutna till varandra och han är nyckeln till hennes frihet och lycka.

Sophia kastas ut i en resa kantad av kärlek, äventyr, mystik, spänning och livsomvälvande insikter. Sökandet efter mannen hon enbart sett i sina drömmar varvas med glimtar ur hennes tidigare liv i det antika Grekland. Sakta lär hon känna sig själv, som den hon en gång var och den hon är idag. Ju närmare Sophia kommer sitt mål, ju mer vävs dåtid och nutid samman. Till sist ställs allt på sin spets och hon tvingas till ett avgörande val.

Sagt om Odödligt sökande

”Berättelsen förmedlar ett djupt budskap parallellt med en känsla av att livet är till för att levas. Det här är en bok som ger tröst åt den som mår dåligt, bringar spänning åt den som gillar äventyr, väcker nyfikenhet hos den som vill lära sig mer om själen, planterar romantik i hjärtat för den som längtar efter kärlek och ger den som vill smygläsa lite erotik tillfälle att göra det. Kort och gott: Elin Pehrssons debutbok är som en efterrättspizza med Nutella, nötter, frukt, bär och glass, tillredd med mycket kärlek och känsla, med extra allt! Läs. Njut. Och försök hålla dig tills nästa bok kommer.” – Laila Stenroos, Livscoach & Hypnosterapeut

Om författaren

Att leva livet och följa sina drömmar har alltid varit Elins motto och det som drivit henne framåt. Hennes största dröm – att bli författare – slår nu in i och med att hon kommer ut med boken Odödligt sökande.

Vid sidan om sin passion att skriva har Elin ett stort intresse för personlig utveckling och filosofi – något hon upptäckte redan som tolvåring. Grekland har alltid haft en speciell plats i hennes hjärta och är tillsammans med musik en stor inspirationskälla i skrivandet.

Elin arbetar även med holistisk livscoaching och healing samt håller retreater och kurser inom personlig utveckling och andlighet i sitt företag Power Within. Hon är också bokförläggare i det egna bokförlaget PW PUBLISHING.

För att komma i kontakt med författaren besök www.elinpehrsson.com eller Instagram @elin.pehrsson

Boktrailer Odödligt sökande

Ytterligare information

Vikt 0,480 kg
Dimensioner 210 × 135 × 24 cm

10 recensioner av Odödligt sökande

 1. Mikael Dabrowski

  Rekommenderar alla att läsa boken oavsett om man är intresserad av det andliga eller inte.

  Elins sätt att skriva påminner mig om Paulo Coelhos Alkemisten och ger en mycket levande läsupplevelse

  Ser fram emot att läsa nästa bok i serien!

 2. Troia

  Elin tar med en i en fantastisk resa, hennes sätt att beskriva miljön och personer får en att känna sig som en del av resan.
  Boken fick mig att känna så mycket känslor, uppstod både tårar och kärlek (kan verkligen rekommendera dem erotiska delarna som fick hela mig att kurra)
  Elin har ett sätt att skriva som framför allt skapar så mycket längtan och nyfikenhet inför ens egna resa i livet.
  Kunde själv känna igen mig så mycket i boken.

  Älskar att jag lärde mig en del om tidigare liv och regressioner som resonerade så mycket med mitt hjärta. Hon har ett så bra sätt att förklara detta för en som inte har hört något om regressioner och tidigare liv förut.
  Jag ser vi alla har visdomen inom oss att resonera med det som känns rätt, och det skapar Elin i sin bok för en, en stark resonans i hjärtat! Älskar när det händer.

  Ser så mycket fram emot uppföljaren! <3

 3. Laila

  En feelgoodbok att förlora sig i! Den innehåller allt. Drama, erotik (jo minsann), kärlek och spänning som vävs ihop till en historia som fängslar redan från sida 1. Oavsett om man tror på tidigare liv och karma eller inte, är det en bok som verkligen är väl värd att läsas. Det får högsta betyg av mig!

 4. Josefine Wattsdal

  Magisk och fantastisk är ord som beskriver ”Odödligt sökande” väl efter jag läst den! Så välskriven och väldigt lätt att bli helt uppslukad av boken och bara läsa mera. Boken fortsätter att vara spännande trots att jag redan läst den tre gånger, längtar efter nästa bok i serien med spänning. Det är en bok för alla åldrar och boken inkluderar så många olika genrer så enligt min mening passar den för alla att läsa, uppmanar alla att ge er tid för just denna fantastiska upplevelse – läs ”Odödligt sökande”!

 5. Agnetha (verifierad ägare)

  Elin, Elin, Elin 🌟🌟🌟
  Wooow vilken fantastisk författare du ÄR 😍😍😍 Vilken bok du har skrivit 🤩🤩🤩

  ÄNTLIGEN har jag fått tummen ur och läst den. Jag visste inte hur fort jag kunde läsa den SAMTIDIGT som jag ville att den ALDRIG skulle ta slut ❤️

  Du har en magisk förmåga att trollbinda dina läsare ❤️ Hur du väver ihop dåtid med nutid så naturligt. Jag kan knappt vänta tills du släpper nästa del 🙃🙃🙃

  Jag rekommenderar ALLA att läsa den!

 6. Katri (verifierad ägare)

  Kan varmt rekommendera den här härliga boken. Den är underbart skriven, målande och tanken att våra tidigare liv kan påverka vårt liv idag är kittlande. Oavsett om du tror på tidigare liv eller inte är detta en berättelse värd att läsa. Den handlar om mod, att våga leva livet fullt ut och en hel del romantik.

  Grattis till en fantastisk debutroman! Jag ser så framemot del 2 och 3.

 7. Sandra (verifierad ägare)

  Fängslande bok som jag slukade från pärm till pärm på ett par dagar. Har redan väntat länge nog på uppföljaren!

 8. Lotta Magnusson (verifierad ägare)

  Vilken alldeles fantastisk bok…Kan bara säga Wow!!!!
  Läs den 💖

 9. Marianne

  En magisk bok att njuta av. Både djup och lätt på samma gång, med målande vacker text som beskriver både landskap och karaktärerna. Boken behandlar komplexa saker som svåra känslor, kärlek, tidigare liv, själens utveckling men oxå har den en lätthet som lyfter upp och gör att man blir på bra humör. Kan bara rekommendera denna bok!!! Elins kreativitet känns så genuin och inspirerar mig som konstnär. TACK! Väntar på uppföljaren 🙂

 10. Lisa

  Jag älskar sättet Elin skriver på och hur det känns som att jag är där. Jag såg allt så tydligt framför mig när jag läste och fastnade snabbt i boken. Nu vill jag bara läsa del två 😍 Heja dig Elin och fortsätta med det du gör 🥰

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *